Dansk

Velkommen til BDSM Estonia Studie!

Dette sted er til dig, hvis du er voksen og interesseret i dominans, underkastelse, disciplin, afstraffelse, ydmygelse, bondage  or/eller erotiske rollelege.

Vores BDSM lokaler i Tallinn er de eneste i hele Estland. Det er udstyret med alt muligt, der skal til for at udleve dine vildeste fantasier. Vi værdisætter ting som sikkerhed og diskretion meget højt.

Domina Frankie
Domina Frankies hånd kan være hård eller blid. Hun vil finde dine grænser, skubbe lidt til dem og få tingene flyttet til ren nydelse. Du kan blive bundet så du ikke kan bevæge dig, og hun fanger dig, hvis du skulle falde. Hun vil kurere dine lyster imens du sidder fastspændt i den gynækologiske stol. Hun kan være din skolelærer, der opdrager en uartig dreng. Så varmt og samtidig så koldt at du ikke kan mærke forskel hvad der er det bedste. Igennem ydmygelse og smerte kan du opleve en lyst, der er langt mere intens end du troede mulig. Du vil adlyde Dominaens ordrer og bemærkninger og du er glad udelukkende fordi din Domina er glad.

Prinsesse Lilian
Prinsesse Lillian vil behandle dig som en af hendes royale slaver. Hvordan gør hun det? Kom og mærk det på egen krop med den specielle stemning, der kan etableres med hendes høje hæle eller læderpisken mellem dine ben. Hun er en Domina som nyder at blive værdsat og behandlet derefter af underdanige mænd / slaver. Hun elsker erotisk BDSM og rollespil, total overgivelse og andre slags lege. Hun er vild med folk, der klæder sig kinky, Crossdresser og folk med forskellige slags fetish. Hun forstår til fulde betydningen af total underkastelse.

Skriv en pæn anmodning for et besøg hos os og du vil snarest høre fra os.

Domina Frankie DominaFrankie@gmail.com
Printsess Lilian PrintsessLilian@gmail.com

Vores hjemmeside: www.bdsmfetishes.com

No comments:

Post a Comment