Thursday, October 3, 2013

Tallinn Weekend – Something Special + Photo Gallery

Here come the highlights of the Finnish kinky party in Domina Frankie's BDSM Studio in Tallinn, Estonia that took place in September 2013.


Olipahan mahtava reissu Tallinnaan viime viikonloppuna, oikea fettarin unelma. Sen voimalla tätä syksyä elää aika pitkälle…

Tällaiset porukkareissut – hyvien bileiden tapaan – alkavat yleensä jo paljon etukäteen. Matkavarauksilla, garderoobin tutkailemisella, kauppareissuilla, ompelukoneen rasvauksella tai ompelijan tapaamisella. No, meilläkin oli jo suunnittelu miittinki elokuun puolella, jonka jälkeen matkaa odotettiin innolla ympäri Suomenniemeä.

Porukka oli aika sopivankokoinen, pariskuntia ja sinkkuja sopivassa suhteessa. Muutama pariskunta tai rohkea sinkku olisi toki mukaan vielä mahtunut, mutta tällä porukalla saatiin kyllä hillittömän pervo meno aikaan…

Hyppäsimme Länsisatamassa Tallinnan laivaan lauantaina aamupäivällä, suurin osa tässä vaiheessa vielä ”siviilit päällä”, mutta olipa osa porukasta jo asiallisesti pukeutunuttakin. Laivamatka oli sopivan lyhyt, koska se ei tietenkään ollut matkamme syy - vaan biletys ja Tallinnan kinkyskeneen tutustuminen.

Satamassa meitä jo odottelikin vastaan tullut Domina Frankie, omana miellyttävänä itsenään. Heti lounaalle pikkubussilla suoraan satamasta: tämä antoi jo osviittaa siitä, että vieraanvaraisuuteen oli panostettu. Bussi oli käytössämme myöhemminkin, siinä oli turvallista matkustaa illalla bilevermeissäkin juhlapaikalle. Mutta ensin nautimme maittavan lounaan yhdessä Tallinnan parhaista ravintoloista lähellä keskustaa. Ruoka oli suussa sulavaa, se täytyy oikean kulinaristinkin myöntää.

Sitten hotellille ja itse kukin omille teilleen muutamaksi tunniksi. Kuka ostoksille, kuka drinkille, tulipa parille ”tv-tyttösistämme” meikkaajakin hotellille. Prinsessani kanssa käytimme osan ajasta päikkäreihin, jonka jälkeen stay-upeja, pvc-hameita ja saappaita sovittelemaan sekä piiskatilannetta tarkistamaan. Olimme jo sen verran kiihottuneita tulevasta illasta ja toisistamme, että narttuni sai makean tikkarin imettäväkseen – ja seuraukset nyt voi jokainen arvata. Onneksi huoneessamme oli koko seinän levyinen peili!

Kun etkoilla tapasimme porukan ”hameväen”, emme voineet kuin hämmästellä meikkaajamme ammattitaitoa, niin hemaisevilta tytöt näyttivät!


Siitä sitten meitä odottavaan bussiin ja noin vartin ajomatkalle pois ydinkeskustasta. BDSM-studiota emännöivät Domina Frankie ja Printsess Lilian, apunaan sisäkkölutka liisu.

Sisään päästyämme Frankie toivotti bileporukkamme lämpimästi tervetulleiksi. Noihin sanoihin vastasi meidän ”matkanjohtajamme” DomiNina ja siitä se ilta sitten alkoi. Kodikas intiimi studio, todella hyvällä maulla sisustettu, avattiin vähän toista vuotta sitten. Paikka on tällä hetkellä jo todella hyvin varustettu. Kaikki tarpeelliset dungeon-laitteet  toimintaa kaipaaville Kinkyille löytyvät viihtyisästä studiosta. Läsnä illassa oli vielä muutama paikallinen tyttönen lisänä, joten silmänruokaa riitti todella. Toki illan upeimmat kaunottaret olivat näyttävät emäntämme, jotka olivat panneet parastaan vieraidensa viihtyvyyden eteen. Tämä tarkoitti hyvää ruokaa mutta ennen kaikkea läsnäoloa, tunnelmaa, miellyttäviä keskusteluja, sekä tietenkin monenlaisia sessioita. Itsekin kokeilin - oikeastaan ensi kertaa - sidottavana olemista, ja kokemus oli vähintäänkin upea – Frankien osaavissa käsissä kun olin.  Sitä paitsi kielitaitoinen sisäkkö määrättiin pitämään huolta siitä, että myös kiihkeänä sykkivä kullini viihtyi mukana menossa.
 

Ruoka oli hyvää, sitä ahmiessamme söimme kuitenkin silmillämme enemmän paikan upeaa sisustusta, talon valtiattaria, seksikkäitä sisäkköjä että tietenkin omaa porukkaamme.


Juhlijoiden lämmetessä – ja se tapahtui lopulta aika nopeasti, toimintaa oli joka puolella. Yhtäällä subia koulutettiin kettingeillä, toisaalla Herra gynekologi tutki potilastaan, jopa siinä määrin tarkasti, ettei kunnon svirttaukselta voitu välttyä. Lääkärintuolissa viihdyttiin paljon, aktiivisimmat pääsivät useankin Dominan käsittelyyn. Kaikki oli upeaa ja kiihottavaa, eroottinen lataus kesti useita tunteja ja olimme onnekkaita voidessamme jo ensi vierailullamme Tallinnan skeneen saada sieltä ystäviä, joiden kanssa on rento ja helppo meininki.


Erikseen täytyy mainita Printsess Lilianin kullintallontasessio, joka itselleni oli illan esteettisin ohjelma, fetisisti kun olen. Kontrasti jalkapuussa avuttomana sojottavan sisäkkölutkan kyrvän ja Valtiattaren upeiden seitinohuiden sukkien verhoamien säärten, ja punaisten korkkareiden välillä oli samalla eroottisen kiihottava ja taiteellisen kuvauksellinen. Oli mahtavaa seurata pelon ja nautinnon vaihtelua maassa makaavan orjan silmissä, kun kapea korko kumahtaen jysähti ihan pallien viereen tarkasti ja hetkellä, kun sitä ei osannut odottaa. Vau!

Estetiikkaa, kiihotusta, valtaa ja nöyrtymistä, täydellistä vapautta, roolien sekoitusta, uusia puolia, pvct:ä, kumia ja nahkaa, sukkia ja saappaita, kipua ja kauneutta… Rakas prinsessanikin löysi uuden, piilossa olleen eroottisen puolen itsestään…ei vähäinen juttu itse asiassa.

Tämän haluamme kokea uudelleen. 

Kiitos Domina Frankie, Printsess Lilian ja sisäkkö liisu!

Kiitos BeYourself upeasta matkanjärjestelystä ja himokkaan laumamme kaitsemisesta <3

Daniel

No comments:

Post a Comment